Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 11:48
Hasselbaink: Disse tre signings vinder Chelsea mesterskabet

Jimmy Floyd Hasselbaink har opfordret sin gamle klub til at lave to-tre signings, som vil cementere dem som mesterskabskandidater.


Chelsea er allerede tætte på at kunne spille med om mesterskabet, men to eller tre signings mere vil gøre The Blues til titelkandidater, lyder det fra Jimmy Floyd Hasselbaink.

Hollænderen mener, at en defensiv profil og en offensiv stjerne mere ville gøre underværker for klubben.

- Mange snakker om Kalidou Koulibaly, men han er 29 og ville være meget dyr. Jeg kan bedre lide en forsvarer som Caglar Söyüncu fra Leicester. Jeg er sikker på, han ville være god for Chelsea, siger Hasselbaink til Ladbrokes.

- Milan Skriniar fra Inter er også en spiller, som alle snakker om. Endnu en god spiller. Jeg ville også gerne se Chelsea hente endnu en kreativ midtbanespiller. Jeg kan lide Mount, og jeg ved, vi har Havertz også, men sund konkurrence fra endnu en kvalitetsspiller er altid godt, og jeg synes ikke Chelsea, er langt fra at kunne spille med om titlen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED