Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 16:24
Hasenhüttl er imponeret: To Chelsea-spillere kommer til at "slå hold ihjel"

Southampton-træneren havde masser ros til Chelseas to offensive tyskere efter 3-3 kampen lørdag.


Timo Werner og Kai Havertz havde held med at såre Southampton, men trods tre scoringer fra de to tyskere kæmpede The Saints sig alligevel tilbage til et uafgjort resultat mod Chelsea lørdag.

Efterfølgende havde Ralph Hasenhüttl dog kun ros til de to forwards, som kommer "til at slå hold ihjel," når de for alvor bliver formstærke.

- Jeg vidste, Werner ville komme til at score i Premier League. Jeg håbede bare ikke, det ville blive mod os. Når du giver ham plads, er det svært at forsvare mod ham, men vi gjorde det for nemt for ham ved første mål, sagde manageren ifølge Daily Star efter kampen.

- Det er svært at forsvare mod ham og Havertz. Er man ikke tæt på dem, så kommer spillere som Timo og Kai Havertz til at slå hold ihjel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED