AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 14:22
Hasenhüttl bekræfter: Højbjerg har adskillige bejlere

Southampton-træneren bekræfter, at flere klubber forsøger at signe Pierre-Emile Højbjerg denne sommer.


Pierre-Emile Højbjerg går snart ind i sin kontrakts sidste år for Southampton, og den 24-årige danske landsholdsspiller har antydet, at han ønsker at tage skridtet op til en klub, der har titelaspirationer.

Der har været rygter om interesse fra blandt andre Everton og Tottenham, og uden at sætte navn på hvilke, så bekræfter Saints-manager Ralph Hasenhüttl nu, at flere klubber summer om Højbjerg.

- Jeg har ikke lyst til at snakke meget om rygter om Pierre og forskellige muligheder, men I kan være sikre på, at der er et par klubber involveret, siger træneren ifølge Daily Echo.

Samtidigt lægger Southampton-træneren også op til, at der skal skaffes en erstatning, hvis Højbjerg ender med at forlade klubben denne sommer.

-  Vi ved, at når Pierre forlader klubben, skal vi finde et alternativ. Vi skal holde øjnene åbne og være aktive på transfermarkedet, siger østrigeren.

Der er rygter om, at den sydengelske klub kræver op mod £35 millioner for Højbjerg, selvom danskeren altså snart kun har ét år tilbage på sin kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED