Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 12:33
Harvey Elliott siger FA imod: Leeds-spiller bør ikke få karantæne

Harvey Elliott finder det ikke retfærdigt, at Leeds-spilleren Pascal Struijk får karantæne for tacklingen, der brækkede hans ben.


Søndag handlede det om 18-årige Harvey Elliott, da Leeds og Liverpool mødtes i fjerde spillerunde af Premier League-sæsonen.
 
Et lille kvarter inde i anden halvleg modtog Leeds-forsvareren Pascal Struijk rødt kort efter en hård tackling på Elliott, der tilsyneladende brækkede anklen.
 
Det engelske fodboldforbund FA offentliggjorde tidligere på formiddagen, at man har afvist at ophæve karantænen på Struijk, eftersom Leeds ikke mente, at hollænderens tackling i sig selv var nok til en udvisning.
 
Offeret for tacklingen, Harvey Elliott, hævder dog, at dette er en fejl af FA, som han mener har uretfærdiggjort Leeds-spilleren.
 
- Undskyld, Pascal. Jeg mener, at det (beslutningen red.) er forkert. Jeg vil snart være klar igen, og du vil være tilbage på ingen tid. Forbliv positiv, lød det fra den unge englænder via Instagram.
 
Endnu en gang viser Elliotts sig fra en stor side, hvor han i flere situationer har været i stand til at udvise overskud i en svær situation.
 
Pascal Struijk vil sidde ude i de kommende to Premier League-runder, mens det endnu er uklart, hvor længe Harvey Elliott vil være ude.
 
Se Harvey Elliotts svar på Instagram:

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE