AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 09:14
Hart "elskede" sin debut for Burnley

Joe Hart holdt nullet, da han torsdag fik debut for The Clarets i Europa League-kvalifikationen.


Joe Hart var i flyvende humør, efter det torsdag lykkedes ham og Burnley at holde buret rent i kvalifikationskampen til Europa League mod Basaksehir fra Tyrkiet.

0-0 lykkedes det The Clarets at hente med hjem fra den svære udebane i en kamp, hvor Joe Hart fik sin debut for klubben efter skiftet fra Manchester City for få dage siden.

- Jeg elsker at spille i Europa. Premier League er fantastisk, men når man først har fået smag for Europa, er det stedet, man vil spille, sagde Joe Hart efter kampen.

Havde danske Anders Lindegaard ikke fået en mindre skade op til kampen, er det ikke sikkert, Hart var blevet valgt til at vogte målet, men englænderen greb chancen og spillede en fin kamp.

- Jeg tror måske, trænerstaben var nervøse for, at jeg ikke har spillet meget i pre-season, men jeg forsikrede dem om, at jeg følte mig klar. Drengene forsvarede godt og lod ikke modstanderne få mange skud på mål, og når de gjorde, var det mit job at tage sig af dem, siger Hart.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED