AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 17:44
Harry Maguire er klar i spyttet: "Jeg vil spille hver gang"

Harry Maguire vil spille hver gang - både for klub og landshold.


Harry Maguire var tilbage i startopstillingen for England, da man vandt med 6-2 over Iran i åbningskampen.

Midtstopperen har siden Erik ten Hag overtog roret i Manchester United været ude i kulden, hvor han bl.a. var helt ude af startopstillingen.

Dog er landsholdsspilleren klar i spyttet - han vil spille hver gang:

- Jeg har stor tiltro til mig selv. Jeg går på træningsbanen, arbejder så hårdt jeg kan, giver alt, hvad jeg kan, og det giver mig chancen for at præstere på det bedste niveau, siger han på torsdagens pressemøde forud for VM-opgøret mod USA.

- Jeg vil spille hver uge for min klub, og jeg vil kæmpe for at nå derhen, hvor jeg gerne vil være.

- Jeg havde stor tiltro til, at jeg i løbet af de 49 landskampe for England havde fortjent tilliden til at være med i truppen og være til rådighed for holdudtagelsen.

Maguire var angiveligt også syg, men han er klar til i morgen, melder han:

- Jeg følte mig utilpas i anden halvleg, men jeg har foretaget alle test og passende foranstaltninger og har haft det godt siden. Jeg føler mig godt tilpas og er klar til i morgen. 

Den 29-årige Premier League-stopper sætter heraf nogel ord på den kritik, som han modtager:

- Cristiano Ronaldo er en af de største spillere nogensinde, og jeg har set ham blive kritiseret dag efter dag. Det er en del af spillet. 

England og USA tørner sammen klokken 20.00 fredag aften. 

 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE