Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Harry Kane vender retur til Premier League

Af Emil Plovgaard
28.09.2023 Kl. 07:57
Han er helt sikker på, at Harry Kane vender tilbage til Premier League en dag. Og det er han især af én årsag.

Arsenal-legenden Ray Parlour er helt sikker på, at Harry Kane vender tilbage til Premier League en dag.

Han skal dog lige fuldføre sin mission om at vinde titler med Bayern München.

 

 

Når han vender tilbage til England, kan han så passende slå Alan Shearers rekord, mener Parlour.

 

– Han har helt bestemt tiden, for han passer på sig selv i disse dage. Han kan spille, til han er lidt ældre, og han er en klog spiller, er han ikke? Han kan spille 10'er-positionen. Jeg kigger altid mod Teddy Sheringham. Han var også dén type spiller. Han spillede indtil slutningen af sine 30'er og endda også i 40'erne.

– Jeg ved, at der findes en lavere række. Men han kunne vise en god figur i Premier League. Så jeg tror, Harry vender tilbage.

– Hvis alt går vel for Bayern München, og han kan vinde et par trofæer, så vil han være tilfreds. Og Champions League er naturligvis trofæet for Bayern München. Jeg er sikker på, at han vender tilbage på et tidspunkt.

– Det handler om kroppen og hvordan man håndterer kampene. Jeg mener, tysk fodbold er en anelse nemmere end Premier League, så det giver ham måske mere tid i forhold til at komme tilbage.

– Men jeg er sikker på, at han stadig kigger på den rekord og siger, at det er tid til at slå den, og at hvis han kan få et par gode år med et par trofæer i England, så kan han komme tilbage og slå Shearers rekord, hvilket ville være en imponerende bedrift at have rekorden for både Premier League og England (som den mest scorende spiller, red.). Efter et par trofæer i Tyskland, ville det sandsynligvis være prikken over i’et, siger Parlour til TEAMtalk.

Pierre-Emile Højbjerg kan til januar være på vej væk fra Tottenham, hvor en storklub viser interesse for ham. Læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce