AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 19:24
Harry Kane på CL-jagt: Vi har brug for at vinde otte af de sidste ni kampe

Tottenhams store angrebsstjerne Harry Kane mener, at Tottenham skal vinde otte af deres sidste ni Premier League-kampe, hvis de vil i det forjættede land Champions League.


Tottenhams top-fire forhåbninger var ikke store kort tid før Covid-19 lukkede Premier League-sæsonen ned, men holdet har fået muligheden for at genfinde håbet under den lange pause.

Kane, Son Heung-min, Steven Bergwijn – som alle var udset til at misse resten af sæsonen – og Moussa Sissoko er nu fuldstændig fit for fight til at spille, når Premier League genstartes 17. juni.

De har stadig hovedet mod muren, da de er syv point efter Chelsea på fjerdepladsen, men de har muligheden for at vinde vigtige point i kampene mod andre top-fire rivaler fra Manchester United, Sheffield United, Arsenal og Leicester samt et håb om, at Manchester Citys appel mod den europæiske udelukkelse bliver afvist.

- Vi er nødt til at slutte i top-fire, det er der ingen tvivl om. Vi har en massiv kamp mod Manchester United i den første kamp og realistisk set, så skal vi vinde syv eller otte kampe for at komme i Champions League, sagde Harry Kane ifølge Daily Mail.

- Det skal være vores mål. Selvfølgelig vil vi gerne vinde hver kamp, men vi skal i hvert fald sikre os, at vi slutter stærkt af, hvis vi vil spille Champions League i næste sæson.

Harry Kane bliver en af nøglerne til succes for Tottenham, og han føler sig i god form efter sin skade.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED