AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 13:24
Hardcore Liverpool-fans: Vi skal se Villa-kampen - og så går turen til Qatar

Det er lykkes et par Liverpool-fans at finde en løsning, der gør, at de skal være på stadion mod Aston Villa og semifinaleopgøret til Klub VM.


Der venter Liverpool en travl december måned, hvor ni kampe skal afvikles.

The Reds skal bl.a. spille to kampe inden for et døgn. Tirsdag den 17. december klokken 20.45 møder de Aston Villa i Carabao Cup-kvartfinalen, og den 18. december klokken 18.30 spiller de igen i Qatar til Klub VM.

Dermed er Jürgen Klopp nødsaget til at spille to forskellige hold, før det kan lade sig gøre. 

Men den inkarnerede Liverpool-fan, Matty Johnson, har dog tænkt sig at være på stadions ved begge kampe, selvom han skal rejse flere tusinde kilometer efter kampen mod Aston Villa. Han har billetter til begge kampe, og det kan godt lade sig gøre.

- Før fiaskoen med Carabao Cuppen blev en realitet, var vi opsatte på at se kampen i Qatar, fordi det ikke er en normal europæisk kamp. Det er et af de steder i verden, som man sikkert ikke kommer tilbage til, siger Matty Johnson til London Evening Standard.

- Min ven Doug har stået for alle bestillingerne, og han fandt noget, hvor vi flyver fra Birmingham onsdag morgen til Qatar og flyver hjem igen om søndagen. 

Matty og Doug lander i Doha tre timer før kampstart i Qatar, hvor Liverpool skal møde vinderen af Monterrey og Al Sadd eller Hienghene Sport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED