Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 11:37
Har trænet for klubben: Liverpool får grønt lys til at signe forsvarer for 225 mio.

De Telegraaf-journalisten Mike Verweij er sikker på, at Ajax er klar til at sælge midterforsvareren Perr Schuurs til Liverpool.


Perr Schuurs var til prøvetræning hos Liverpool i 2018, men valgte at forlade Fortuna Sittard for Ajax i stedet. Nu er vejen for et skifte til Anfield dog banet for den 21-årige midterforsvarer, som i komplimenterende vendinger bliver sammenlignet med Matthijs de Ligt.

Forleden skrev italienske Corriere dello Sport, at Liverpool havde budt op mod €30 millioner på den unge Ajax-profil. Det skulle ikke være rigtigt, fortæller den velansete hollandske De Telegraaf-journalist Mike Verweij.

Han kan dog bekræfte, at Schuurs er et af navnene på Liverpools liste over mulige rekrutter, og Ajax skulle have givet det grønne lys til et salg, hvis Jürgen Klopp og Michael Edwards beslutter sig for at byde i januartransfervinduet.

- Ajax kræver €30 millioner for ham, men får deres sportsdirektør Marc Overmars chancen for at sælge, gør han det øjeblikkeligt, fortæller Verweij i en podcast for De Telegraaf.

- Efter første gruppespilskamp mod Liverpool, var Liverpools delegation meget imponerede over ham. Han er på listen over deres kandidater til midterforsvaret.

Det er stadig uvist, hvorvidt Liverpool vil spendere på en midterforsvarer til januar for at dække ind for skadede Joe Gomez og Virgil van Dijk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED