Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 15:38
Har stadig debut til gode: Sheffield vil købe Liverpool-stopper

Premier League nedrykkerne fra Sheffield United har forhørt sig hos Liverpool omkring forsvarsspilleren Ben Davies.


Liverpool hentede i januar den 25 årige midterforsvarer Ben Davies til fra Championship klubben Preston North End. 

Davies blev dog hurtigt skadet, hvilket har været den centrale årsag til, at Davies endnu har sin officielle debut for Liverpool til gode seks måneder efter at være ankommet til Merseyside.

Trods en skuffende start i Liverpool betyder dette dog ikke, at andre klubber ikke er interesserede i at lirke den engelske stopper fri.

Det drejer sig om Premier League nedrykkerne fra Sheffield United, der er interesserede i Ben Davies, som de ønsker at hente til klubben.

Det erfarer det kildestærke transfer-medie Football Insider, hvor man hævder, at Sheffield har forhørt sig hos Liverpool omkring forsvarsspilleren.

Her fremgår det, at Sheffield er interesserede i at gøre brug af den fornemme Champiosnhip-form Davies tidligere har bevist, mens hans rolle i Liverpool er en del mindre relevant, end den var for bare et halv år siden.

Davies blev hentet til Liverpool for 1,5 millioner pund, hvor han underskrev en kontrakt frem til sommeren 2025.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE