AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 15:27
Har snart kontraktudløb: Storklubber kæmper om Chelsea-profil

Chelseas Willian er på blokken i to af verdens største klubber.


Willians tid i Chelsea har været meget op og ned, men i indeværende sæson har den erfarne brasilianer i den grad fundet formen, og i seneste spillerunde havde han æren af at bære anførerbindet for the Blues. 

Brasilianerens kontrakt med Chelsea udløber dog efter denne sæson, og indtil videre er parterne ikke nået til enighed om en ny aftale, hvilket ikke er gået ubemærket hen. 

Ifølge Daily Mirror har FC Barcelona og Juventus igen rettet deres blik mod London i håbet om at sikre sig 31-årige Willians underskrift. 

De to storklubber drømmer om at få en forhåndsaftale med Willian på plads i januar, hvorefter de kan hente ham kvit og frit til sommer. 

Det er langt fra første gang, at de kædes sammen med brasilianeren, men med hans kontraktsituation in mente virker et skifte da også mere sandsynligt end tidligere. 

I skrivende stund er han dog stadigvæk på kontrakt i Chelsea, og det kan ikke udelukkes, at opholdet i London bliver forlænget. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED