AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 12:07
Har Leicester virkelig et bedre hold end Manchester United?

Flere steder spekuleres der i, at Leicester har et stærkere hold end Manchester United, men er det korrekt? Giv din mening til kende her.


Klokken 16.00 fløjtes der op til en interessant kamp på Old Trafford.

Manchester United er favorit til kampen mod Leicester, men det er muligvis hjemmebanefordelen, der gør forskellen og ikke så meget spillernes kvaliteter.

Således er der op til kampen blevet lavet en række kombinerede startopstillinger med spillere fra de to mandskaber hos flere medier, og hos Give Me Sport er der blevet valgt seks Leicester-spillere, mens Manchester United.

Hos Manchester Evening News har flere af journalisterne meldt ind med deres kombinerede startopstilling, men her er det dog kun Dominic Booth, som har et overtal af Leicester-spillere.

Det er dog ganske bemærkelsesværdigt, at det overhovedet er til diskussion hvilket mandskab, der er stærkest, når man tager holdenes økonomi i betragtning.

Sæsonstarten har vist, at Leicester er kommet fint i gang. I øjeblikket er the Foxes nummer tre i Premier League med otte point, mens Manchester United har haft større problemer og blot er nummer otte med fem point.

Vi vil rigtig høre jer, hvilket mandskab I mener er det stærkeste, og i afstemningen herunder kan I give jeres bud. Forinden giver vi dog et overblik over, hvordan de to hold kan stille op, når alle mand er klar. 

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED