Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 09:08
Har inspireret Klopp og Tuchel: Bliv klogere på Rangnick her

Han har tænkt de tanker, som har inspireret managere som Klopp og Tuchel. Nu peger alt på, at han ender i samme liga som dem. Bliver klogere på presspillets fader her.


Under Ole Gunnar Solskjær har mange United-fans været frustrerede over en manglende rød tråd i holdets spillestil.
I momenter viste spillerne, hvad de kunne under Solksjær. Men spillet blev aldrig mere end til top 4, et par tabte semifinaler og en tabt Europa League-finale. 

Nu kommer der andre boller på suppen, hvis det viser sig, at Ralf Rangnick bliver ny caretake-manager i United. 

Med højt presspil, intense løb og konstant genpres vil United få en klar rød tråd i deres spil. Og disse tanker er ikke nye, rent faktisk var det Rangnick der i sin tid tænkte dem først.

Det har blandt andet været grunden til, at Liverpool og Chelsea spiller, som de gør. For Klopp og Tuchel lærte af de fodboldfilosofier, som Rangnick skrev ned. 

Nu kan det være, at de to trænere snart skal møde deres læremester på sidelinjen i Premier League. Indtil videre peger alt på det. 

I et interview med BBC, fortæller Sporting-direktør, Lutz Pfannenstiel, som i en årgang arbejdede sammen med Rangnick, at der ikke vil være nogle dikkedarer under ham:

- Han (Rangnick, red.) er meget klar og direkte. Alt, han gør, er med et klart mål for øje. Han er ikke typen, som går og joker hele tiden. Han vil have tingene gjort færdigt, fortæller han til det engelske medie og fortsætter:

- Ralf var altid succesfuld - og det tror jeg altid han vil være, fordi han er ligeså intens på sidelinjen, som fodbolden skal være på banen. Han forventer også meget fra sine spillere, men han forventer også meget af sig selv.

Og selvom Rangnick kun vil være der i et halvt år, vil han stadig være så autoritær som muligt. Selvom han aldrig ville kunne bestemme lige så meget som en ny manager med en 3-årig kontrakt, påpeges det. 

Den danske sportsjournalist, og Manchester United-fan, Jonas Schwartz er også imponeret:

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE