Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 14:42
Har gode venner i klubben: PL-profil foretrækker Arsenal over United og Liverpool

Football London skriver, at Yves Bissouma ville foretrække at skifte til Arsenal, selvom der angiveligt er interesse fra både Liverpool og Manchester United.


Brighton-profilen Yves Bissouma ville vrage Liverpool og Manchester United, hvis Arsenal bød på den 24-årige malinesiske landsholdsspiller. Det erfarer Football London.

Mediet skriver, at The Gunners har en interesse i midtbanespilleren og er i kontakt med Bissoumas agent. Lige nu prioriterer Arsenal dog en kreatør frem for en boks til boks-midtbanespiller, så en sommertransfer skulle være langt mere sandsynlig.

Bissouma har leveret på et højt niveau for The Seagulls denne sæson, og hans stats skulle have fået rekrutteringsafdelingerne på både Anfield og Old Trafford til at spærre øjnene op.

Men midtbanespilleren ville elske at spille for Arsenal, og han har adskillige venner i klubben i form af Gabriel Magalhaes og Nicolas Pepe, som han deler en fælles fortid i Lille med. Det er også en af hovedårsagerne til, at Bissouma ville foretrække Arsenal over rivalerne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED