AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 21:01
Har fået nok: Manchester United sagsøger Football Manager

Manchester United har angiveligt sagsøgt skaberne af Football Manager for 'brud på regler om benyttelse af varemærke'.


Premier League har ikke indgået nogen aftale med det populære computer-spil Football Manager, der udvikles af Sega Activities.

Det kan også ses i spillet, hvor alle engelske klubber har om-desgnede og forenklede logoer og spillerdragter, mens de fleste af klubbernes navne er ændret en smule på.

Sidstnævnte er dog tydeligvis ikke gjort grundigt nok, da Manchester United netop har indledt en sag mod Sega Activities og SI med anklager om 'brud på regler om benyttelse af varemærke'.

Det erfares af flere store aviser såsom ESPN.

Hvad United helt konkret er utilfredse med er, at der 'gentagne' gange opstår sekvenser i spillet, hvor Manchester Uniteds fulde, officielle navn bliver brugt, hvilket ikke nogen steder er en del af reglementet.

Sega Activities og SI har allerede været ude og forsvare sig og fastslå, at de er uskyldige og altså ikke på nogen måde føler, at de har gjort noget galt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED