AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 16:34
Har afvist Liverpool-tilbud: Franskmand agter at blive i Barcelona

Ousmane Dembele har ingen intentioner om at forlade FC Barcelona, og franskmanden har derfor afvist et tilbud fra Liverpool.


Ousmane Dembeles ophold i FC Barcelona har været præget af skader og svigtende præstationer, hvilket har medført rygter om et skifte til Premier League. 

Her skulle flere klubber være interesserede, og på det seneste har der igen været rygter om interesse fra Liverpool, der angiveligt ser Dembele som en Plan B, hvis de ikke formår at hente Timo Werner. 

Liverpool og Dembeles andre bejlere må dog indstille sig på, at franskmanden ikke forlader FC Barcelona. 

Ifølge den anerkendte italienske journalist Gianluca di Marzio har Liverpool ellers i løbet af de seneste par dage henvendt sig til Dembele og Barcelona i håbet om at leje franskmanden, men englændernes lejetilbud er blevet afvist, da Dembele ønsker at blive. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED