Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 09:15
Hannibal skinner på U23-holdet: Kom tættere på United-akademiets 'nye Paul Pogba'

En fransk midtbanespiller ved navn Hannibal Mejbri står på nippet af et gennembrud på førsteholdet i Manchester United. Noget, som virkelig har været under opsejling i flere år.


Den 18-årige midtbanespiller Hannibal Mejbri har længe været udset som en fremtidig stjerne for United.

I løbet af det seneste år cementerede den tunesiske statsborger sin plads på klubbens U23-hold, han vandt prisen som Årets Spiller på United-akademiet, mens han debuterede på seniorholdet for United imod Wolves i sidste kamp i 2020/21-sæsonen.

Hannibal er ofte centrum for hårde tacklinger, hvilket har været et tema at arbejde med for den tidligere Monaco-spiller.

Modstandere synes ganske enkelt at foretrække at nedlægge Hannibal fremfor at holde spillet i live, hvilket ved flere tilfælde har set ham begå forseelser og modtage kort, af både gul og rød kulør, som reaktion til svinestregerne.

For eksempel missede Hannibal de første to kampe af Premier League 2-sæsonen i fjor grundet to dages karantæne, han havde modtaget for en overreaktion i et tidligere opgør. Alligevel virker han til at være lovpriset af sine trænere, som ifølge The Athletic beskriver ham som et 'professionelt pragteksemplar' ved enhver anledning.

Hannibal formår efter alt at trække de fleste overskrifter med bolden. Og han gør sig ikke blot spilbar for bolden, han forlanger den.

Og der er en grund til hans strenge krav på tid med bolden, da United anser ham som blandt de absolut bedste teknikere i ungdomsrækkerne. Dog er der stadig lidt at arbejde på i spillet uden bold.

I løbet ad Uniteds 3-2 nederlag mod Lincoln City i EFL Trophy den 24. august blev han udvist sent i kampen efter at have modtaget to gule kort. Begge gange kom han ganske enkelt for sent i nærkampen med sin direkte modstander.
 
Det var en uheldig måde at afslutte en ellers imponerende præstation fra teenageren, der opererede i en dybere boks-til-boks rolle frem for sin almene gøren 10'er positionen eller på kanten, hvor han mere typisk gør sig. 
 
Hannibal har efter sigende imponeret i United med sine fysiske evner, hvor han har udvist en udholdenhed og robusthed klar til det højeste, professionelle niveau. Han er en spiller, der udvikler sig drastisk fysisk, teknisk, og også mental, i et imponerende tempo. Det har blandt andet allerede ført til tre A-landskampe for Tunesien.
 
- Han spillede sidste sæson som 10, og han spillede til venstre, og han udmærkede sig virkelig, fortalte Wood i sidste måned The Athletic om Hannibals fremtid.
 
Nu er næste punkt på dagsordenen, som det så ofte er tilfældet med unge, uslebne diamanter, at gøre ham mere vant i en dybere rolle.
 
- Jeg tror, ​​at det næste skridt i hans udvikling er at se efter at spille ham i en dybere rolle. Kan han falde dybere under opbygningen af spillet? Og når vi kommer ud af denne fase, kan han så bevæge sig i en mere fremtræden position og lægge sig i de huller, han gerne skulle finde for at true på banens sidste tredjedel?
 
- Hvis, så ser jeg det som den næste fase af hans læring for denne sæson, især frem til januar, hvor han sandsynligvis smutter til Africa Cup of Nations med Tunesien.
 
Neil Wood fortsætter om Hannibal som han ser udvikle sig som 'den nye Paul Pogba', hvis han forbedrer sit spil i en dybere rolle. Dog bliver dette en tunesisk version, og ikke fransk, efter midtbanespilleren i maj måned valgte at ville optræde for det nordafrikanske land, hvor hans forældre stammer fra.
 
Hannibal underskrev en ny kontrakt med Manchester United tilbage i marts, hvor han bandt sig frem til sommeren 2026, og med Uniteds situation på førsteholdet.
 
Her har man brug for en central midtbanespiller til at steppe op, og Hannibal kunne meget vel være i spil til et gennembrud allerede i denne sæson.
 
Meget vel er han også årsagen til, at De Røde Djævle ikke har presset på for at sende mange millioner efter en ny midtbanespiller.
 
 
 
 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE