AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 12:16
Handlen var på plads: Men Manchester United løb fra aftale med Sporting om Fernandes

Sky Sports skriver, at Manchester United og Sporting Lissabon var blevet enige om en handel for Bruno Fernandes.


Det er efterhånden svært at finde hoved og hale i transfersagaen om Bruno Fernandes til Manchester United.

Men seneste nyt er ifølge Sky Sports, at Manchester United og Sporting Lissabon faktisk var nået til enighed om en handel til en værdi af £55 millioner - 487 millioner kroner.

Men Sporting Lissabon er hårdt presset rent økonomisk,  og da Manchester United erfarede, at den portugisiske storklub var desperate efter en pengeindsprøjtning, valgte The Red Devils at sænke sit bud til kun £42 millioner.

Så sent som sidste uge troede Sporting-ledelsen, der havde været i England for at forhandle med Manchester United, angiveligt, at alt var i skønneste orden, hvorefter Manchester United altså selv skulle have trukket tæppet væk under aftalen.

Nu adskiller mindst £10 millioner de to klubber, skriver Sky Sports.  Torsdag var der forlydender om, at Glazer-familien havde trukket Manchester United helt fra forhandlingerne, men det tyder på, at det var en and.

Sky Sports skriver, at forhandlingerne er sat i bero, men at de ikke er brudt sammen.  Det kunne tyde på, at det kan blive en kamp om, hvem der giver sig først.

Skal man tro Sky Sports, så håber Manchester United altså på, at Sporting i sit akutte behov for penge bukker under for presset og accepterer det nye bud på £42 millioner.  Sporting ligger omvendt pres på Manchester United med meldinger om, at adskillige andre klubber er parate til at signe Fernandes til sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED