AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 14:18
Handlen var på plads: Coutinho rasende på Premier League-ejer

En retur tilbage til Premier League var angiveligt på plads sidste sommer, indtil Tottenham ville ændre prisen yderligere.


Philippe Coutinho skiftede i sommer til Bayern München på en lejeaftale, men det kunne have endt med en retur tilbage til Premier League.

Ifølge den spanske avis Sport var en aftale mellem Barcelona og Tottenham på plads.

Tottenham viste stor interesse for Philippe Coutinho, da en handel med Giovani Lo Celso på det tidspunkt så usandsynlig ud, og Daniel Levy ikke ville betale prisen for Bruno Fernandes.

Derfor rettede han mere fokus mod Barcelona-spilleren, og de to klubber blev enige om en pris.

Daniel Levy er kendt for at være en hård forhandler, og i sidste øjeblik ville han have prisen på Philippe Coutinho sænket, hvilket han ikke fik - og derfor droppede de handlen. 

Det resulterede i en rasende Philippe Coutinho, der havde glædet sig til at vende tilbage til Premier League. 

Tottenham besluttede sig i stedet for at hente Giovani Lo Celso på en lejeaftale, som de gjorde til et permanent køb i januarvinduet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED