Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 10:40
"Han skal væk nu" - Scholes opfordrer Grealish til at skifte til topklub

Paul Scholes mener ikke, at Jack Grealish kan forvente fuldkommen anerkendelse, når han "kun" spiller for Aston Villa.


Hvis Jack Grealish skal anses som en af de bedste spillere i Premier League og en potentiel kandidat til PFA Player of the Year, så bliver den 25-årige Aston Villa-anfører simpelthen nødt til at forlade barndomsklubben.

Det mener Paul Scholes, der vil se midtbanespilleren levere samme storspil for en topklub.

- Misforstå mig ej; Jeg elsker spilleren, men hvis han gjorde, hvad han gør nu, for Manchester United, Liverpool eller City, så ville han måske blive anset som en af de tre bedste spillere i ligaen, siger Scholes til Optus Sport.

- Men hos Villa er der intet pres på ham. Er han hos en topklub, skal han vinde hver uge, så han bliver nødt til at forlade Villa for at bevise, at han er en topspiller.

Scholes er sikker på, at Grealish har evnerne, men så længe han "kun" spiller for en mindre klub, vil der altid være tvivl om, hvorvidt han kunne klare sig på øverste hylde.

- Lige nu er det med Grealish, som det var for Paolo Di Canio i West Ham. Det hele handler om ham i klubben, men han bliver nødt til at skifte til en klub, hvor der er pres på for at levere titler og trofæer. Ellers vil man altid have sin tvivl om ham, vurderer Scholes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED