AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2020 17:56
Han skal ingen steder: Kritiseret Liverpool-spiller har stadig Klopps tillid

Liverpool har, modsat rygter tidligere på ugen, ingen planer om at skulle skille sig af med Naby Keïta.


Det var en ganske bemærkelsesværdig statistik, der blev fundet frem tidligere på måneden.

Pludselig havde Bruno Fernandes, der først kom til Manchester United i slutningen af januar, nemlig spillet flere Premier League-minutter end Naby Keïta denne sæson.

Tidligere i denne uge opstod der så et rygte om, at Liverpool var klar til at sende Naby Keïta tilbage til tysk fodbold, fordi han ikke har slået til i det engelske.

Men det er ikke sandt, hvis man skal tro Liverpool Echo.

Lokalavisen, der følger Premier Leagues førerhold helt tæt, skriver således i dag, at Jürgen Klopp ikke har mistet tiltroen til den 25-årige midtbanespilleren, selvom han ikke har formået at spille sig til en fast plads på holdet.

En del skader har sat den tidligere RB Leipzig-profil tilbage, men når han har været skadesfri, har han heller ikke leveret kontinuerlige gode præstationer for the Reds.

Alligevel har Liverpool altså ikke nogen planer om at skulle skille sig af med den kreative Keïta, der i øjeblikket får god mulighed for at komme sig over småskavanker med den ufrivillige pause i Premier League.

Han har kontrakt med Merseyside-klubben frem til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED