AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 14:28
"Han lignede en rapper" - Derfor signede Klopp ikke Mané tidligere

Jürgen Klopp var tæt på at hente Sadio Mané til Dortmund, men fik et dårligt førstehåndsindtryk.


Førstehåndsindtrykket skulle være så vigtigt for, hvordan vi opfatter andre mennesker, og Sadio Mané gjorde ikke ligefrem et godt ét af slagsen på Jürgen Klopp.

Derfor besluttede den nuværende Liverpool-træner sig for ikke at hente ham til Dortmund, selvom han havde den senegalesiske stjerne på radaren.

- Jeg kan huske mit første møde med Sadio. Det var i Dortmund.  Der sad han som en ung fyr med sin baseball-kasket på skrå og med sin lyse stribe i håret, fortæller Klopp ifølge Goal.

- Han lignede en rapper, der lige var begyndt at lave musik. Jeg tænkte; "Det her, det har jeg ikke tid til". Normalt vil jeg sige, at jeg har en god fornemmelse for folk, men her tog jeg fejl.

Det var Jürgen Klopp heldigvis i stand til at indse, da han i 2016 greb chancen og hentede Mané til Anfield fra Southampton.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED