Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 11:47
Han gik til ekstreme længder: Football Manager har kun ændret én spillers stats nogensinde

Udviklerne af Football Manager, Sports Interactive, kan afsløre, at det kun én gang er sket, at de har ændret en spillers stats i spillet.


Når et nyt FIFA-spil eller den seneste udgave af Football Manager udkommer, plejer der altid at være spillere, som halvt i spøg, halvt i ramme alvor, brokker sig over sin virtuelle udgave af sig selvs fart, pasningsevner eller acceleration.

Én enkelt gang gik en spiller dog så langt for at bevise, at Football Manager havde begået en fejl med deres vurdering af spillerens fart, at udvikleren Sports Interactive faktisk endte med at booste spillerens stats.

Det fortæller Sports Interactive-direktør Miles Jacobson i et interview med The Athletic.

- Vi har kun ændret stats én enkelt gang, og det var da en spiller, hvis klub jeg ikke kan nævne, tog kontakt til os og sagde, at han var utilfreds med sin pace- og accelerations-stats, fortæller Jacobson til The Athletic.

- Han sammenlignede sig selv med en anden spiller i sin klub, som havde bedre stats, og sagde; "Jeg er hurtigere end ham". Min respons var at opfordre dem til at have et kaåløb, filme det og sende mig videoen.

- Det gjorde de så, og han sendte mig videoen. Han beviste, at han havde ret, men han var også fair og sagde; I har gjort mine dribbling-stats bedre end hans, og han er en meget bedre dribler end mig," så vi endte med at lave den ændring.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED