Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 19:27
- Han er den mest undervurderede spiller i Premier League

Premier League-pundit undrer sig såre over, hvorfor ingen har hentet angrebsprofil.


Paul Merson har udpeget en angriber til Tottenham, hvis de skulle lade sig overtale til at lade Harry Kane gå. En angriber der ovenikøbet er dybt undervurderet.

Det fortæller Merson til Sportskeeda.

- Raul Jimenez er en af de bedste angribere på tilbud lige for tiden og han er den mest undervurderede spiller i Premier League.

- Jeg er chokeret over at ingen af 'Big Six'-klubberne har taget notits af hans evner. Jimenez har skudt Wolves til en midterplacering i ligaen og hans hold kæmpede i hans fravær i år.

Merson refererer selvfølgelig til det grusomme uheld, hvor Jimenez pådrog sig et kraniebrud i en duel med David Luiz. En skade der holdt den mexicanske angriber ude i syv måneder.

Den engelske pundit mener i øvrigt at Tottenham ville gøre klogt i at hente Jimenez, som kan bidrage med en masse positivt. Blandt andet at gøre en holdkammerat til ligaens bedste.

- Han kan også få det bedste ud af Heung-Min Son og få ham til at ligne en af de bedste i Premier League.

Et sidste argument for at Tottenham kunne overveje Raul Jimenez vil være, at den nye Spurs-manager, Nuno Espirito Santo, tidligere har fået det bedste ud af angriberen.

Lytter man til Merson, vil han uden tvivl kunne gentage succesen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE