AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 10:19
"Han brækkede min næse" - Giggs afslører sin hårdeste modstander

Ryan Giggs har løftet sløret for, hvem hans værste modstander til dato var.


"Giggs, Giggs will tear you apart, again,"  plejede Manchester United-tilhængerne af synge, og ofte var det også den walisiske winger, som rev sin direkte modstander rundt i manegen.

Men ikke altid. Der var særligt én spiller, som kunne flå Giggs i småstykker og som ikke var bange for at være hårdhændet, når han forsvarede.

- Den hårdeste spiller, jeg nogensinde spillede imod, var Javier Zanetti fra Inter. Han kunne løbe dagen lang, og han plejede at være midtbanespiller, så han var komfortabel på bolden, fortæller Giggs til Manchester Uniteds tv-kanal MUTV og fortsætter:

- Han kunne virkeligt forsvare, og han var så hård. Han brækkede faktisk min næse, da vi spillede en kvartfinale imod dem. Han havde alt som en forsvarer.

Manchester United-legendens respekt for Inter-ikonet er gensidig. Zanetti har tidligere haft følgende at sige om sine dueller med Giggs i en Q&A.

- Jeg kan sagtens huske vores egen personlige duel. Du er blandt de sværeste modstander, jeg nogensinde har spillet imod, lød det fra den argentinske forsvarer i 2014.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED