AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 10:33
Hamann: Kun én spiller kan erstatte Kompany

Dietmar Hamann råder Manchester City til at gå all in på Ajax-profilen Matthijs de Ligt.


Vincent Kompany tog for nyligt afsked med Manchester City for at kaste sig over en karriere som spillende træner i Anderlecht. 

Efterfølgende har der været meget snak om, hvem der mon skal erstatte belgieren i City, og flere navne er allerede blevet nævnt. 

Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spiller Dietmar Hamann mener dog kun, at der findes én spiller, som er egnet til opgaven: 

- Det er vildt at tænke på, at Manchester City har brugt over £150 mio. på Nicolas Otamendi, John Stones og Aymeric Laporte, men ingen af dem har været ligesom Vincent Kompany, og han kostede £8 mio., udtaler Hamann til Racingpost.com. 

- City har et kæmpe hul, de skal have fyldt ud, efter Kompanys exit, og i mine øjne er der kun én mulig afløser - Matthijs de Ligt. 

- Der er folk, der siger, at han er for ung, men den køber jeg ikke. Sommetider møder du en freak, og det er, hvad de Ligt er. En 19-årig spiller, der er bygget som en 25-årig og spiller som en 30-årig. 

- Han er en sand leder og manden, der kan bære Kompanys stafet videre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED