AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 21:52
Haha: City-salget Danilo ville have 7-trøjen i Juventus

Danilo gjorde som det første efter salget fra Manchester City til Juventus krav på trøje nummer 7. Men den er desværre optaget af en vis herre.


De færreste ville nok vove at lægge sig ud med Cristiano Ronaldo, når man skifter til samme klub som den portugisiske superstjerne.

Men det gælder ikke Manchester City-salget Danilo.

Den brasilianske back skiftede i sidste uge til den italienske mesterklub i en handel, hvor Joao Cancelo røg den modsatte vej.

Og for nylig afslørede Danilo så i et pressemøde, at han som det første i klubben gjorde krav på trøje nummer 7.

En trøje, der bæres af selveste Cristiano Ronaldo.

- Vi jokede lidt, da vi atter hilste på hinanden. Jeg fortalte ham, at jeg ønskede at bære trøje nummer 7 i den kommende sæson, men desværre var den allerede taget, fortalte Danilo under pressemødet.

Kravet er selvfølgelig kommet med et smil på læben, da Danilo og Cristiano Ronaldo har fælles fortid i Real Madrid, hvor de begge har høstet mange titler.

Men trøjenummer 7 har altid tilhørt Cristiano Ronaldo.

- Han smilede af mit krav og sagde, at trøjen var hans, men at jeg var kommet til en fantastisk klub.

- Så i sidste ende valgte jeg nummer 13, som repræsenterer et nyt kapitel for mig, lød det fra Danilo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED