AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 15:32
Hævn for Suarez: Arsenal-stjerneskud indgår nu i Liverpools transferplaner

Football Insider skriver, at Gabriel Martinelli nu indgår i Liverpools langsigtede transferplaner.


Skruer man tiden et par år tilbage, syntes et skifte til Arsenal sikkert at  være et skridt opad på karrierestigen i forhold til Liverpool.

Luis Suarez var i hvert fald parat til at skifte Anfield ud med The Emirates i 2013, og Arsenal bød derfor £40 millioner plus £1,  da de var overbeviste om, at det var uruguayanerens frikøbsklausul.

Det var det bare ikke, og Liverpool afviste dengang buddet prompte.

I dag er styrkeforholdet mellem de to klubber vendt på hovedet, og man kan vist godt tillade sig at sige, at Liverpool i dag fremstår som den stærkeste af de to klubber.

Og det håber The Reds at kunne kapitalisere på. Football Insider kan nemlig afsløre, at Liverpools rekrutteringsansvarlige med fodbolddirektør Michael Edwards i spidsen har identificeret 18-årige Gabriel Martinelli som et fremtidigt transfermål.

Liverpool planlægger ikke kun sine transfers på kort sigt, men udser sig også spillere, som klubben på sigt kan forsøge at hente.  Og Martinelli har med sine 10 mål i 21 kampe for Arsenal gjort sig selv særdeles attraktiv.

En Liverpool-kilde beretter til Football Insider, at man nu følger den unge brasilianske angriber, som skiftede fra Ituano til Arsenal for £6 millioner,  tæt resten af denne sæson.

Nu er Martinelli dagens mand i skysovs efter sit mål mod Chelsea tirsdag, men det er spøjst, at et andet engelsk medie, Daily Mail, denne torsdag også skriver, at Real Madrid nu også udviser interesse i den unge angriber.

Og på grund af den stigende interesse i Martinelli skulle Arsenal nu have travlt med at tilbyde teenageren en tredobling af den løn på £10.000 om ugen, han i øjeblikket tjener.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED