Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:09:2021 07:20
Hårdt plaget af skader: Fra Anfield til fabriksarbejder på fem år

Det er gået ned ad bakke for Samed Yesil, der blot forlod Liverpool for fem år siden.


Liverpool har - ligesom alle andre engelske storklubber - stor fokus på at bringe de store talenter til klubben.

Tilbage i 2012 havde de brugt mange ressourcer på at se nærmere på Samed Yesil i Leverkusen, og her besluttede de sig for at købe ham for £1 million. 

Dengang blev han spået til at være et af de største talenter i Tyskland, men i tiden i Liverpool var han hårdt plaget af skader, og det har haft en stor betydning for angriberens karriere.

I dag spiller han for den tyske amatørklub, DJK Teutonia St Tonis, fra den femte bedste række i Tyskland, og det betyder også, at han ikke spiller professionelt, men 27-årige angriber håber dog på at kunne skifte til en højere liga.

- Hvis jeg spille 30 kampe og score 15-20 mål, kan jeg måske kravle op i ligaerne igen. Præsidenten i min klub har givet mig et job i sit firma. Jeg kigger hele tiden efter muligheder til tiden efter fodbold, hvis jeg ikke vender tilbage til en professionel liga, siger Yesil til The Athletic.

I 2016 forlod han Liverpool på permanent basis, og siden da er det altså gået ned ad bakke for Samed Yesil, der burde være i sin bedste fodboldalder som angriber, men nu spiller han fodbold på amatørniveau og arbejder på en fabrik.

Samed Yesil har været hårdt plaget af skader, men det er endnu et bevis på, at der er rigtig langt fra at være blevet udråbt til at være et stortalent til at tage det store skridt til førsteholdsfodbold på internationalt niveau.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE