AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 09:31
Hårdknude: United og Inter er uenige om én ting i Sanchez-handlen

De to klubber kan simpelthen ikke nå til enighed om, hvordan spillerens kæmpemæssige løn skal betales.


De færreste havde set Alexis Sanchez floppe så stygt, som han har gjort for Manchester United, men set i bakspejlet skød klubben i den grad sig selv i foden, da man gav den tidligere Arsenal-spiller en astronomisk løn.

For meget få klubber er i stand til at betale den, og netop lønnen er dét, der adskiller De Røde Djævle og Inter fra at nå til enighed om en lejeaftale. Det skriver The Times og BBC blandt andre.

Sanchez tjener angiveligt £20 millioner hvert år - svarende til 162 millioner kroner - og Inter skulle have meddelt Manchester United, at man ikke agter at betale halvdelen af den løn, selvom man lejer spilleren for én sæson.

Chilenerens ugentligt løn skulle være knap £391.000, men The Times erfarer, at Inter kun har tilbudt at betale £150.000. Resten må Manchester United altså hæfte for.

Det hele kunne glide nemmere, hvis Alexis Sanchez selv gik med til at gå ned i løn, mens han var hos Inter, men det skulle han angiveligt ikke være interesseret i at gøre.

Derfor er man i øjeblikket ikke tæt på en aftale, og selvom der endnu er tid, så nærmer deadlinen for det internationale transfervindue sig stille og roligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED