AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 15:25
Hård skæbne: Xhaka ventes nu at forlade Arsenal

The Times skriver, at den tidligere Arsenal-kaptajn ventes at forlade klubben til januar.


Efter at have vendt og drejet situationen i mere end en uge,  valgte Unai Emery tirsdag morgen at flå anførerbindet af Granit Xhaka efter sammenstødet med klubbens egne tilhængere.

Samtidigt turde Arsenal-træneren ikke garantere schweizeren, at han nogensinde ville spille for klubben igen, og derfor ventes Xhaka nu at forlade klubben til januar.

Det skriver The Times.

Mediet erfarer, at den forhenværende Arsenal-kaptajn er såret over beslutningen og selv har indset, at han har brug for at spille fast, hvis han skal bibeholde sin plads på det schweiziske landshold forud for EM-slutrunden til sommer.

Det betyder, at et skifte i vintertransfervinduet er under opsejling, og The Times nævner Bundesligaen som den mest sandsynlige destination.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED