AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 09:18
Hård dom fra Evra: Sanchez kom kun til United for pengenes skyld

Patrice Evra føler sig overbevist om, at Alexis Sanchez kun kom til Manchester United, fordi lønpakken var mere lukrativ end hos Manchester City.


Det lignede længe, at Manchester City ville blive Alexis Sanchez' næste destination,  men ind kom Manchester United fra siden med et tilbud, som var for godt til at modstå.

Og det var kun derfor, at den daværende Arsenal-spiller valgte Manchester United,  mener Patrice Evra.

- Jeg er ikke bange for at sige det, men visse spillere kommer kun på grund af pengene, siger Evra i et interview med Sky Sports.

- Jeg har intet imod Sanchez personligt, men da jeg så handlen,  var det første, jeg tænkte,  at Manchester United havde svigtet sin historie og principper.

Der er lidt tvivl om, hvor meget Alexis Sanchez reelt tjener hos The Red Devils.  Visse medier skriver £350.000 ugentligt,  mens andre rapporterer,  at det er hele £500.000 ugentligt.

Sandheden ligger sikkert et sted midtimellem,  men uanset hvad er chileren blandt de bedst betalte spillere i Premier League -  og hele verden for den sags skyld.  Og det gjorde udfaldet, for ellers havde vi set Sanchez i Manchester City den dag i dag, mener Patrice Evra.

- Han havde et tilbud fra Manchester City, som ganske vist tilbød færre penge, men spiller bedre fodbold end Manchester United.  Undskyld mig, men det gør de, og Guardiola ville have forbedret ham, siger Evra.

- Så jeg ville gerne vide, hvad den sande grund til at vælge Manchester United var;  Og lad være med at fortælle mig, at det var fordi, han elskede klubben som barn.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED