AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 12:12
Hålands far: Han vil gerne spille i Premier League

Erling Hålands far mener, at hans søn gerne vil spille i Premier League.


Ifølge ESPN har Erling Hålands far udtalt, at hans søn gerne vil spille i Premier League. 

Som vi tidligere har kunne berette her på siden, er Manchester United yderst interesserede i at hente nordmanden til januar. 

Det har kilder også kunne fortælle ESPN. 

Uvist har det dog været, om Håland selv var interesseret i et skifte, men det tyder ifølge hans far på. 

- En dag vil Erling spille i Premier League. Jeg ved ikke, hvornår det er det rigtige tidspunkt. Vi er foran vores eget karriereskema, men det er en meget svær liga, sagde Alf Inge Håland ifølge ESPN. 

Kilder har også kunne fortælle ESPN, at FC Barcelona kunne være interesserede i Håland, men er skræmt væk af hans prisskilt på €100 mio. 

Indtil videre tyder det derfor på, at Red Bull Salzburg vil skulle forhandle med United, hvis et skifte for Håland skal falde på plads. 

Januars transfervindue vil derfor vise, om rygterne om Håland og United holder, eller om det blot er endnu en af den engelske presses mange historier. 

Dog har norske Dagbladet dog flere gange kunne rapportere, at United var 'meget seriøse' omkring Håland. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED