AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 13:37
Håland vil til Manchester United - Raiola har andre planer

Erling Braut Håland har angiveligt gjort det klart for Ole Gunnar Solskjær, at han ønsker et skifte til Manchester United.


Erling Braut Håland er en af de mest eftertragtede spillere i europæisk fodbold efter nogle fantastiske præstationer for RB Salzburg.

Præstationerne har medført stor interesse, og sportsdirektøren i RB Salzburg bekræftede tidligere på ugen, at den norske angriber har været til møde med Dortmund og RB Leipzig.

I går berettede det norske medie VG, at Ole Gunnar Solskjær har haft et møde med Erling Braut Hålands familie og repræsentanter.

Nu melder Daily Mirror, at angriberen personligt sagt til Ole Gunnar Solskjær, at han ønsker et skifte til Manchester United.

Mino Raiola er agent for nordmanden, og han ønsker at holde alle muligheder åbne og ser ham gerne skifte til Juventus og spille med sin anden klient, Matthijs De Ligt. 

De Røde Djævle vil dog forsøge at få en januarhandel i hus, og Ole Gunnar Solskjær vil have sin landsmand til at blive en del af en offensiv trio sammen med Marcus Rashford og Anthony Martial.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED