Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 14:36
Håland til Premier League? Disse fire engelske klubber kæmper med om normanden

Der er angiveligt fire forskellige destinationer i England, der kan ende med at blive Erling Braut Hålands nye hjem.


Erling Braut Håland er kendt og beundret af fodboldfans i hele verden, eftersom den blot 20-årige normand har været ustoppelig oppe foran i flere sæsoner - både for RB Salzburg og Borussia Dortmund.

Den norske landsholdsangriber, der i den indeværende sæson har nettet 33 gange i 30 kampe for klub- og landshold, er på kontrakt i Dortmund frem til 2024, hvori han har en klausul, der gør, at han kan købes fri for 75 millioner euro i sommeren 2022.

Dette er en genial tilføjelse af spillerens agent Mino Raiola, der har muliggjort Håland at komme videre i karrieren på det tidspunkt, hvor han forventes at have allerhøjst værdi.

Det betyder samtidig, at der forventeligt vil være en rigtig god handel i vente, hvis man skulle være så heldig at få lov at kapre normanden.

The Times-journalisten Paul Hirst citeret blandt andet Mino Raiola for at bekræfte, at der fortsat er fire engelske klubber i spil til Hålands underskrift.

Italieneren afslører, at begge Manchester-klubber fortsat er opsatte på at hente Håland, mens også Chelsea og Liverpool er i spil. Til gengæld lader Arsenal til at være ude af ligningen.

Håland blev sidste vinter hentet til Dortmund for 20 millioner euro og har siden nettet 43 gange i 43 optrædener for klubben.

Han står i denne sæson noteret for ufattelige 28 mål og syv assists i 25 optrædener for Die Schwarzgelbe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED