Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 11:47
- Haaland kommer til Premier League

Jan Åge Fjortoft er ikke i tvivl om, at Erling Haaland en dag kommer til at tørne ud i Premier League.


Den nuværende TV-ekspert og tidligere professionelle norske fodboldspiller Jan Åge Fjortoft, fortæller i et interview med Sky Sports, at Erling Haaland på et tidspunkt i sin karriere vil spille i Premier League.
 
Den norske angriber er blevet sat i forbindelse med et hav af klubber - og på det seneste har meldingerne peget ham i retning af et skifte til spansk fodbold, hvor både FC Barcelona og Real Madrid skulle være bejlere.
 
- Denne mand kan spille på Jupiter, Saturn ... ja, hvor som helst, lyder det indledningsvist fra den norske ekspert.
 
- Han vil gøre det godt i Premier League. Han vil gøre det godt i La Liga. Hvorend han ender.
 
Haalands opvækst og fødsel i England har gjort, at han, mere end andre udenlandske spillere, føler sig mere knyttet til landet.
 
- Drengen er født i England. Hans far spillede for Nottingham Forest, Manchester City og Leeds. Det er en fyr, der på et tidspunkt vil komme til at spille i Premier League.
 
- Det vil være en drøm for ham at komme til Premier League. Ligesom enhver anden nordmands. Om han starter der, eller om han først skifter til La Liga, det må tiden vise.
 
Uanset hvad der sker, vil beslutningen dog være velovervejet.
 
- Han og holdet omkring ham har altid gjort det rigtige på det rigtige beslutning for at udvikle ham mest muligt, og det vil de også gøre denne gang, mener Jan Åge Fjortoft.
 
Jan Åge Fjortoft spillede selv i Englands bedste række i sin aktive karriere - blandt andet for Middlesbrough.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE