Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 09:52
Haaland jagtes: "Manchester Uniteds tilbud var bedre"

Manchester United gav Erling Haaland et bedre tilbud, men Mino Raiola og Erling Haaland valgte anderledes, fortæller Hans-Joachim Watzke.


Tilbage i 2019 var Erling Haaland en meget eftertragtet herre efter flotte præstationer for RB Salzburg.

Flere af de engelske klubber blev kædet sammen med den norske angriber, men det endte ikke med et skifte til Premier League.

I starten af 2020 skiftede han til Dortmund i en handel, der kostede tyskerne omkring 150 millioner kroner. 

Det lykkedes Dortmund at vinde transferkampen over mere pengestærke klubber, og det er der en god grund til, fortæller klubbens direktør, Hans-Joachim Watzke.

- Vores tilbud til Haaland var ikke det bedste (rent økonomisk). Tilbuddet fra Manchester United var bedre, men Mino Raiola indså, at det ville være bedre for Erling at skifte til os. Vi har ingen problem med at lade de unge spille, siger Hans-Joachim Watzke til OMR Podcast ifølge Sport1.

- Folk ved godt, at de begavede mennesker får et hurtigt gennembrud hos os, og det er afgørende argument for spillerne, forældrene og rådgiverne, lyder det fra Dortmund-bossen.

Erling Haaland står til at forlade Dortmund næste sommer, da han kan hentes for omkring €75 millioner grundet en frikøbsklausul, som adskillige klubber står klar til at aktivere.

På lønningsfronten vil det blive en dyr fornøjelse at hente nordmanden - Læs mere om hans lønkrav her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE