AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 20:30
Håland i kryptisk interview: Sådan udvælger jeg min næste klub

Manchester United har en god grund til at læse denne artikel. De er nemlig en af de mange klubber, der meldes interesseret i den norske komet, Erling Håland.


Borussia Dortmunds norske vidunderdreng, Erling Håland, giver i et interview udtryk for, hvad en mulig arbejdsgiver skal gøre for at sikre sig den 19-åriges underskrift.

I vinter skiftede Håland til Dortmund fra Red Bull Salzburg, og han har på fineste vis levet op til den hype, der har været omkring hans person med hele ni mål i otte Bundesliga-kampe. Derfor har Manchester United da også Håland i kikkerten. Det kan blive til et gensyn med nordmandens tidligere træner fra Molde-tiden, Ole Gunnar Solskjær.

I vinter valgte Håland dog United fra og kom strålende i land fra begyndelsen i Dortmund. I et interview med Eurosport melder han klart ud, hvad en kommende arbejdsgiver skal gøre for at imponere ham.

- Du bliver nødt til at vælge en klub, der passer til dig og dit niveau. Hvordan folkene i klubben opfører sig, og hvordan de behandler dig. Og især, hvordan de kan hjælpe med at udvikle dig, siger Håland.

- Jeg har altid fortalt mig selv, at jeg er god, men der findes også mange andre gode spillere. Du må ikke overvurdere dine egne evner. Det har altid været vigtigt for mig, uddyber nordmanden.

Håland har kontrakt med Dortmund frem til sommeren 2024.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED