Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 16:27
Håland fravælger et PL-storhold: De er ikke nogen "topklub" i hans øjne

Sport Bild skriver, at Erling Håland har svært ved at se sig selv spille for en af sine bejlere fra England.


Mino Raiola udtalte i slutningen af februar, at der kun er 10 klubber i verden, der har råd til at signe Erling Håland. Det er dog ikke ensbetydende med, at den 20-årige norske sensation kunne se sig selv spille for 10 forskellige klubber. Tværtimod.

Ifølge Sport Bild er der faktisk kun seks hold, som Håland anser som en mulige næste destination i karrieren, og vi kan ligeså godt løfte sløret for, at Chelsea IKKE er iblandt dem. Håland nærer et ønske om, at hans næste klub skal være en "topklub" og ikke endnu en mellemstation i karrieren, som Dortmund har været.

The Blues falder åbenbart i samme kategori, mens Håland sagtens kunne se sig selv spille for Manchester United, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, FC Barcelona og Juventus.

Er det sandt, må det næste svie lidt på selvforståelsen på Stamford Bridge. Flere medier fra Tyskland såvel som England har skrevet, at Chelsea har gjort Håland til sin førsteprioritet i sommertransfervinduet, men selvom Roman Abramovich er ivrig efter at signe ham, ligesom Chelsea har de finansielle muskler til at gøre det, så er klubbens chancer for succes små, skriver Sport Bild.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED