AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2022 20:26
Haaland efter to scoringer: "Jeg kunne have scoret én mere"

Normanden nettede to gange i sin Premier League-debut


Erling Haaland nettede to gange, da Manchester City startede deres Premier League-sæson ud med en 2-0-sejr over West Ham på London Stadium.

Dette havde den 22-årige nordmand at sige efter kampen til Sky Sports. 

- Det var en god start, der er ikke så meget andet at sige end det. Det er godt at få nogle minutter i benene tidligt på sæsonen, og vi skal fortsætte. Som forventet så vi potentialet mod Bayern München i pre-season, hvor det efterfølgende var lidt nedad mod Liverpool. Det kommer med kampene.

Efterfølgende blev angriberen spurgt, om han kunne have scoret mere: 
 
- Ja. Jeg burde have været der (til Gundogans tværpasning,red.) Det handler om de forbindelser, som vi laver hver dag til træning, hvor vi så bliver bedre. Det skal nok komme.
 
Til sidst sluttede Erling Haaland af med et smil på læben:
 
- Nu er det også næsten 30 minutter siden, at jeg sidst har scoret, så jeg skal fortsætte.
 
Erling Haaland & Co. næste Premier League-kamp er på lørdag, hvor man tørner op imod Philling Billing og Emiliano Marcondes fra Bournemouth. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE