Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 21:48
Håland-agent vurderer: Fire Premier League-klubber har chancen

Erling Håland er et af fodboldverdenens varmeste navne, og ifølge agenten Mino Raiola, så har 10 klubber råd til at købe den norske stjerne


Stortalentet Erling Braut Håland imponerer bare mere og mere for Borussia Dortmund, hvor han senest trak overskrifterne med to flotte mål mod Sevilla i Champions League. Nordmanden har nu scoret 43 mål i 43 kampe siden skiftet til de tyske giganter og endda også bidraget med 10 assists.

Derfor er den 20-årige angriber forståeligt nok et varmt emne rundt omkring i Europas topklubber, og et nyt klubskifte kan allerede komme på tale til sommer. Men det bliver ikke billigt for den købende klub. Det advarer Hålands agent, Mino Raiola, nu om.

- Der er maks. 10 klubber, der har råd til at købe Håland og give ham den slags platform, man gerne vil have, efter at man har været i Dortmund. Og fire af dem er i England, udtaler Raiola ifølge BBC.

- Jeg tror ikke, at der findes en sportsdirektør eller manager i verden, der ville sige, at de ikke er interesserede, tilføjer agenten.

Mino Raiola specificerer ikke hvilke fire Premier League-klubber han refererer til, men et kvaliceret bud ville nok være Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED