Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 10:24
Håb for Premier League-klubber: Bayern har ikke udnyttet Coutinho-købsoption

Bayern München har ikke gjort brug af klubbens købsoption for Philippe Coutinho, men det er dog ikke sikkert, at klubben ikke ender med at købe brasilianeren.


Det har længe været et stort spørgsmål, hvor Philippe Coutinho skal spille i næste sæson. Og der er fortsat ikke nogen afklaring.

Bayern München havde muligheden for at udnytte en købsoption på brasilianeren, men den er ikke blevet udnyttet. Det kan klubbens bestyrelsesformand bekræfte.

- Optionen er udløbet, og vi har ikke aktiveret den, fortæller Karl-Heinz Rummenigge til Der Spiegel.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Philippe Coutinho ikke ender med at blive i Bayern München, hvor han har været udlejet til i denne sæson.

- Vi skal planlægge vores trup til næste sæson, og vi må se, om han stadig har en rolle at spille hos os eller ej.

Bayern München skulle betale 120 millioner euro for at hente Coutinho via købsoptionen. Nu har klubben mulighed for at byde et mindre beløb til Barcelona, og det samme gør sig gældende for engelske klubber.

Gennem lang tid er flere Premier League-klubber, heriblandt Chelsea og Newcastle, blevet sat i forbindelse med den tidligere Liverpool-stjerne.

Barcelona er angiveligt ikke interesseret i at holde på midtbanespilleren, der ikke har slået til i den spanske klub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED