AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 22:14
Håb for Liverpool? PSG har ikke råd til ny Mbappé-kontrakt

Klubber som Real Madrid kan meget vel få adgang til at indlede forhandlinger med Paris Saint-Germain om et køb af Kylian Mbappé.


Tanken om at se franske Kylian Mbappé i en anden trøje end Paris Saint-Germains efter næste sommer er ikke så fjern, som man måske skulle tro.

Det franske medie L'Equipe skriver nemlig, at selv om Paris Saint-Germain ønsker at skræmme bejlere som Real Madrid og Liverpool væk ved at forlænge kontrakten med Mbappé, så synes missionen tæt på umulig.

Liverpool skulle være klar med et bud på 250 millioner euro for at sikre sig angriberen for snuden af Real Madrid.

Mbappé har kontrakt til Paris Saint-Germain frem til 2022, og skal den kontrakt forlænges, så insisterer Kylian Mbappé på at tjene mindst lige så meget i årsløn som Neymar - hvilket er 30 millioner euro efter skat.

Problemet er blot, at Paris Saint-Germain ikke har råd til at bruge så store summer lige for tiden, og en forlængelse er derfor udskudt på ubestemt tid.

Avisen mener også at vide, at PSG hellere ser Kylian Mbappé binde sig til en lang fremtid i klubben frem for Neymar, men det franske es er tidligere kommet med et hint om, at han ønsker nye udfordringer.

Det skete efter det overraskende nederlag til Manchester United i Champions League i sidste sæson.

Skulle Paris Saint-Germain derfor atter ryge tidligt ud af Champions League, så forventes det, at Mbappé vil søge lykken i en anden klub.

Så mon ikke repræsentanter fra Liverpool og Real Madrid følger intenst med i udviklingen om Mbappé i den franske hovedstad. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED