AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 10:10
Håb forude: Alisson træner let igen

Liverpools målmand Alisson er så småt begyndt at træne igen, og det giver håb forude for Liverpools fans.


Alisson har været ude med en alvorlig lægskade, men er begyndt at lave lette øvelser på Melwood med John Achterberg.

- Ali har trænet i fitness med Dave Rydings for at styrke sig og holde formen ved lige. I de sidste par dage har han været på banen for at gribe og lave fodarbejde, skriver Liverpool på sin hjemmeside.

Dog tyder det på, at Alisson ikke er helt klar endnu.

- Det tager tid, og vi kan ikke kigge for langt frem, så vi tager hver dag, som den kommer, ser hvordan han har det og laver fremskridt ud fra det, uddyber Achterberg.

Liverpool har formået at hente tre point alle deres kampe indtil videre i Premier League, men det har ikke været uden problemer.

Adrian gav Chelsea et straffe i Super Cup-finalen, gav Southampton en gave og så usikker ud i topkampen mod Arsenal.

Men Achterberg siger, at spanieren vil forbedre sig og har trænet ekstra timer sammen med den unge Jakub Ojrzynski for at være klar til lørdagens kamp mod Newcastle.

- Vi havde nogle ekstra træningssessioner med dem begge på Melwood i sidste uge. Adrian kom sent på sommeren og fik en ankelskade efter det, så vi tænkte, at det ville være fordelagtigt at have nogle flere sessioner for at holde ham i gang, siger Achterberg. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED