AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 16:45
Gündogan: Liverpool er heldige med fortsat at være med i titelkampen

Manchester City-spilleren føler, at held er skyld i, at Liverpool stadig er med i titelkampen.


Det er mere held end forstand, at Liverpool stadig er med i titelræset sammen med Manchester City, mener Ilkay Gündogan.

The Reds er to point foran de forsvarende mestre i øjeblikket, selvom Manchester City dog har en kamp ekstra i baghånden.

Den tyske midtbanespiller føler dog, at City er titelrivalerne overlegne på alle parametre, og at en række heldige mål har givet Liverpool en livsline i titelkampen.

- De er desperate efter at blive mestre. De vil vinde Premier League mere end Champions League, fortæller Gündogan ifølge Liverpool Echo.

- Men alt er stadig i vores hænder. Vi spiller den bedste fodbold, og vi var syv point efter dem, men formåede alligevel at generobre førstepladsen. Vi har en kamp i baghånden, hvilket man ikke må glemme.

- Jeg synes, de har været heldige gennem de seneste to måneder. De har scoret mange sene mål for nyligt, men vinder vi de sidste seks kampe, bliver vi mestre.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED