AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 09:34
Gündogan giver op: Vi kan ikke vinde mesterskabet

Ilkay Gündogan kan ikke se Manchester City genvinde mesterskabet.


Da sæsonen blev sparket i gang, var Manchester City favoritter til at snuppe mesterskabet for tredje gang i træk, men Pep Guardiolas tropper har skuffet fælt. 

Hele fire nederlag og to uafgjorte kampe er det blevet til for the Citizens efter 16 spillerunder, og da Liverpool samtidig har været ustoppelige, har City 14 point op til the Reds på førstepladsen. 

Der resterer dog fortsat 22 spillerunder i Premier League, men trods dette kaster Ilkay Gündogan nu håndklædet i ringen: 

- Det har været en svær sæson for os, og der er allerede et stort hul mellem os og Liverpool. Vi kan ikke benægte, at titelræset er ovre for os, så nu handler det om at kvalificere sig til Champions League, udtaler City-spilleren ifølge Goal. 

- Det er skuffende. Vi er ikke vant til, at vi så tidligt på sæsonen har så mange point op til førstepladsen.

Manchester City ligger på tredjepladsen i Premier League med 14 point op til Liverpool på førstepladsen og seks point op til Leicester på andenpladsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED