AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 09:54
Gündogan benægter salg til Bayern: City vil beholde Sané

Leroy Sanés tyske landsmand kan ikke forestille sig, at City skulle sælge den unge winger til Bayern München.


Leroy Sané måtte se sig degraderet til en plads på bænken i store dele anden halvdel af Premier League-sæsonen,  hvilket affødte rygter om, at den tyske winger skulle være utilfreds hos de engelske mestre.

Den utilfredshed skulle Bayern München stå klar til at kapitalisere på, men Ilkay Gündogan har ikke fantasi til at forestille sig, at The Citizens skulle skille sig af med den 23-årige winger.

- Når en spiller på vores hold ikke får spilletid, er det nu helt normalt, at der opstår rygter om, at de er på vej væk fra klubben, siger Gündogan til Bild.

- Men som vores træner allerede har udtalt, så ønsker klubben at beholde Leroy.

Det samme kan ifølge flere engelske medier ikke siges om spilleres om Fabian Delph, Nicolas Otamendi og Gabriel Jesus,  der skulle være på transfermarkedet denne sommer. 

Ilkay Gündogan selv er også blevet rygtet væk, da han blot har en sæson tilbage på sin nuværende kontrakt, men forleden lagde han i høj grad op til, at han var parat til at diskutere en forlængelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED