Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 22:49
Guldfuglen Camavinga teaser om fremtid: Ved ikke om jeg bliver i Rennes

Det 18-årige supertalent Eduardo Camavinga har udtalt sig omkring sin fremtid.


Det er ikke meget, vi tidligere har hørt fra Camavinga-lejren om, hvorhenne franskmanden vil fortsætte sin karriere, når han en gang skal flyve fra reden.

Den 18-årige guldfugl er fortsat på kontrakt i Rennes, hvorfor det er givet, at talentet en dag vil tage det næste store skridt i karrieren.

Her står hele fodboldverden klar som næste destination, hvilket fører os til det næste, og altoverskyggende, spørgsmål - hvor bliver det henne?

Ved dagens pressekonference udtalte Camavinga selv om interessen fra større klubber:

- Rygterne om interesse fra de store klubber får mig naturligvis til at drømme, men jeg kan endnu ikke nævne én klub, hvor jeg vil fortsætte karrieren i, lød det fra den unge franskmand.

Omend dette var et relativ forventet og konservativ udtalelse, så løftede Camavinga efterfølgende sløret for sin situation i Rennes, hvor han lød bemærkelsesværdigt usikker på, om han vil forlænge med Rennes, som han i forvejen kun er bundet til frem til 2022.

- Vi vil se (med kontraktforlængelsen red.). Vi har ikke aftalt en dato at forhandle om en forlængelse, og det er heller ikke noget, jeg har travlt med. 

Med under to år tilbage af sin nuværende kontrakt, vil Rennes snart skulle til at begynde at lukke en forlængelse, hvis de fortsat har i tankerne at tjene stort på en fremtidig handel.

Såfremt forlængelsen ikke kommer i hus, vil vi kunne forvente at se Camavinga skifte til januar eller senest til næste sommer, hvor prisen allerede vil være mærket af kometens snarlige kontraktudløb.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED