Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 11:41
Gulddrømme: Her er 5 signings som sikrer Manchester United mesterskabet

Vi peger her på fem større signings, hvoraf en eller flere ville kunne gøre forskellen for Manchester United i en titelkamp.


Sir Alex Ferguson havde et erklæret mål om at slå Liverpool "off their fucking perch," og nu er det i hvert fald midlertidigt lykkes Ole Gunnar Solskjær at stjæle førstepladsen fra ærkerivalerne.

Det store spørgsmål er, om Manchester United er i stand til at holde den førsteplads resten af sæsonen. Personligt er undertegnede skeptisk og nægter at lade sig rive med endnu, men der er ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær har forbedret sit mandskab markant gennem de seneste 12 måneder.

Du kan dog stadig finde utallige eksempler på kommentatorer, som mener, Manchester United er et par signings fra for alvor at kunne gøre sig som titelkandidater over en hel sæson. I denne artikel har vi peget på fem mulige signings, hvoraf et par ville kunne stille Manchester United i en endnu stærkere position til titelkampen næste sæson.

Realistisk set har klubben ikke chancen for at hente nogle af disse spillere denne måned, så der må være tale om sommertransfers.

 

Jadon Sancho:

Mason Greenwood er ikke højrekant, og Manchester United mangler fortsat den specialist på positionen, som kan løfte offensiven til næste niveau.  Det vrimler ikke ligefrem med wingers i verdensklasse, men Jadon Sancho var det oplagte transfermål sidste sommer og er det stadig.

Han har ikke leveret på samme høje niveau som sidste sæson, men det ser ud til, at han nu er ved at genfinde formen for Dortmund. Alt peger dog stadig i retning af en sommertransfer, og The Red Devils fremstår stadig som den mest åbenlyse destination.

 

Jack Grealish:

Aston Villa-anføreren har været en af de helt store oplevelser i denne Premier League-sæson, og Manchester United begræder måske, at man ikke valgte at rykke på sin interesse i Grealish sidste sommer.

Han er måske ikke nogen en til en-erstatning for Paul Pogba, men The Athletic har skrevet, at Grealish fortsat er på blokken, hvis/når franskmanden forlader Old Trafford efter denne sæson.

Offensivt er han en fornøjelse at se, og der er nærmest ikke det hold i Premier League, som Grealish ikke ville kunne forbedre.

 

Erling Håland:

Realistisk set bliver det nok næppe alle gode gange tre med Sancho, Grealish og Håland, men medmindre Mason Greenwood snart begynder at bryde igennem som 9'er for The Red Devils, så mangler man en angriber til at overtage Cavanis opgaver på sigt.

Håland var det store transfermål for et år siden, men valgte altså Dortmund. Det skulle dog ikke have ændret på, at han stadig er Solskjærs førsteprioritet til angriberposten, men prisen er uden tvivl eksploderet det seneste års tid, og det er svært at se Håland skifte for mindre end eksempelvis Jadon Sancho.

 

Declan Rice:

McTominay er ikke nogen defensiv midtbanespiller, Fred ej heller, og Matic er nået en alder, hvor man ikke ligefrem kan kalde ham fremtidens mand.  Derfor kunne The Red Devils med fordel hente en defensiv midtbanespiller, og Rice er det oplagte valg.

Den unge West Ham-profil har stadig sine bedste år foran sig, men han er allerede en leder nu, og det synligt for enhver med to øjne, at han forbedrer sig massivt fra sæson til sæson.

 

Caglar Söyüncü:

Interessen i Dayot Upamecano skulle ifølge flere medier være aftaget en smule, men alt tyder fortsat på, at The Red Devils ønsker at signe en midterforsvarer til sommer. Sådan som Eric Bailly spiller for tiden kan behovet måske ændre sig inden da, men det må tiden vise.

Hvis klubben fortsat er på udkig efter en midterforsvarer, er 24-årige Söyüncü ifølge 90 Min også på blokken sammen med blandt andre Pau Torres fra Villarreal og Jules Kounde fra Sevilla. Tyrkeren har bare bevist sin værd i Premier League for Leicester, og fysisk er han er monster.

Harry Maguire er stærk i luftspillet, men har brug for en hurtigere og mere fysisk partner. Bailly gør et godt stykke arbejde i øjeblikket og ligner et bedre match end Lindelöf, men Söyüncü er et oplagt alternativ, hvis man ønsker at investere.

Det vil dog uden tvivl kræve en investering, for Leicester sælger ikke billigt. Det viste Maguire-signingen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED